Kita sula dan panggang sajer MakCik Hajjah Sitt Al-Wuzara ni...

1 ulasan
 
Pada ambo budak perempuan yang mengelarkan dirinya MakCik Hajjah Sitt Al-Wuzara ni bukan sajer biadab tahap melampau tapi juga seorang betina yang mahukan publisiti murahan dengan membabikan dirinya.

Tak kiralah dia nak anut agama apa tapi bab dia menghina Allah dan nabi Muhammad, yang membuatkan ambo naik darah dan kalau bertemu muka dengan budak lahanat ni memang satu sepakan tepat kemukanya dengan tapak kaki kanan ambo ni.


Mengikut GaySec dalam edisi #OpsRamadhannya, Arlene Tan adalah betina yang menamakan dirinya MakCik Hajjah Sitt Al-Wuzara ni. Apa pun kita tunggu dulu hasil siasatan dari pihak polis apakah yang didedahkan oleh GaySec ini benar atau tersasar.

Dalam merayau mencari cerita Makcik hajjah AlWuzara @ arlene Tan ini ambo terjumpa komen dari pembaca yang mahukan budak ni disula dan dipanggang macam ni. Begitulah antara kemarahan remaja islam disini terhadap betina yang tak sedar diri ini.

Apa yang menariknya betina ni tak keseorangan dalam bab menghina ini, dikhabarkan dia dinaungi NGO dari Malaysia dan Singapura. Betul atau tidak pihak berwajib kena menjalankan siasatan terperinci bagi kes ini. Takkan nak bagi muka pada mereka yang menghina kesucian agama kita.

Apa guna ada kuasa kalau tidak digunakan pada jalan yang benar.
One Response so far.

  1. Tajul Muluk says:

    HUKUMAN SULA DAN PANGGANG DISOKONG
    SEPENUHNYA. LAKUKAN HUKUMAN DI KHALAYAK RAMAI. SEBELUM ITU BETINA INI PERLU DIARAK KELILING Kl BIAR SEMUA ORANG TAHU. KHALIFAH MASA DULU MELAKUKAN HUKUMAN INI,

Iklan

sila klik ~ Jus Hebat Untuk Lelaki dan Wanita

sila klik ~ Bisnes Tanpa Modal Walau Sesen Pun - Komisyen 100 - 200 peratus

sila klik ~ RM 1.00 setiap pendaftaran

Komen sajer ler...