Nizar vs Zambry & Anwar vs 'Pelakon' mangsa liwat

0 ulasan
 
'Pelakon' mangsa liwat menulis dalam blognya: "Tidak terkata.. Jika ditakdirkan kes ini digugurkan di mahkamah dunia, tidak mengapa, saya reda.

"Kerana kelak semasa di Mahsyar (mahkamah Allah) pasti akan dibicarakan juga.

"Sebagai hamba Allah yang kerdil, saya hanya mampu berusaha, berdoa dan berserah sepenuhnya kepada Allah SWT sahaja, kerana Dialah yang Maha Adil lagi Maha Berkuasa," tulisnya.

'Pelakon' mangsa liwat mengakhiri catatannya dengan menulis "yang hak pasti berdiri, yang batil pasti jatuh."

Dahlah tu wahai pembohong...Hentikanlah mempermainkan nama Tuhan kalau sekadar nak menunjukkan diri tu lah yang benar. Hanya orang yang bodoh sahaja yang percaya dengan cerita liwat DSAI ni...orang yang buta matanya untuk melihat kebenaran.
Readmore...

'UG': UMNO dah semakin terdesak...

0 ulasan
 


Kenyataan Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat yang menolak kerajaan perpaduan merupakan satu pandangan minoriti, kata Ketua Penerangan Umno, Ahmad Maslan.

"Umno tidak mahu bergaduh dengan (Datuk) Nik Aziz, tetapi untuk apa kita hendak layan suara minoriti.

"Saya yakin, secara majoriti, orang Melayu mahu kerajaan perpaduan kerana ia menguntungkan bangsa Melayu dan kaum lain."

Si Maslan ni semakin sedarkan diri yang UMNO ni dah dekat nak berkubur, sebab itulah beriya sangat dia nak UMNO dan PAS duduk dalam satu kelambu. Apa dia ingat ahli PAS akan setuju ke dengan dua tiga kerat pemimpin PAS yang mengigau nak perpaduan dengan UMNO ni.

Silap besarlah si Maslan ni mempelekehkan TGNA...dia kena ingat berapa lama UMNO jadi pembangkang kat Kelantan, rata-rata ahli PAS seMalaysia mempertahankan pendirian TGNA ni.

Sebenarnya UMNO dah merasakan jangka hayatnya dah semakin pendek jadi melalui PAS sajalah UMNO dapat perhatian bangsa Melayu semula...UMNO malu untuk mengakui PAS semakin kuat sekarang ini kalau tidak mengapa mereka terhegeh-hegeh, mengapa tidak dari dulu, semasa kuasa 2/3 ditangan mereka.
Readmore...