Oh Tidak ~ Belut masuk kemaluan ketika berendam di kolam Spa

5 ulasan
 
Percubaan memperoleh kulit halus dan awet muda membuatnya nekad melakukan rawatan tubuh melampau, iaitu spa belut. Namun rawatan kecantikan ini berakhir pembedahan akibat belut masuk ke pundi kencing melalui zakarnya. Kerana ingin kelihatan lebih muda, Zhang tanpa ragu berendam dalam air mengandungi beratus-ratus belut yang didakwa akan memakan lapisan kulit mati di tubuhnya.

Setelah mandi, Zhang Nan, lelaki berusia 56 tahun ini merasakan sakit yang amat sangat pada alat pentingnya. Ketika itu beliau menyedari seekor belut berada di uretranya dan masuk ke dalam kandung air kencingnya. "Apabila selesai mandi saya boleh merasakan belut menggigit tubuh saya. Kemudian saya merasakan sakit yang makin teruk dan melihat belut kecil menggigiti hujung zakar saya dan masuk ke lubang kecil di dalamnya, "ujar warga Honghu, wilayah Hubei China.

Walaupun berusaha menarik keluar belut tersebut, tubuh belut yang licin membuat Zhang tak dapat menghalang ikan mirip ular ini masuk ke tubuhnya. Ia lantas bergegas ke rumah sakit dan akan menjalani pembedahan selama tiga jam untuk mengeluarkan belut sepanjang enam inci atau lebih dari 15 cm dari kandung air kencingnya. Belut tersebut telah mati masa doktor menemuinya.


Benarkah anda rakyat Malaysia, ...BUKTIKAN...untuk mengesahkannya sila KLIK SINI! 

5 Responses so far.

  1. mana dapat cite ni.. haha... kelakar gile

  2. Unknown says:

    Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya. BUKA BLOG MBAH RAWA GUMPALA


  3. شركة تنظيف منازل بالجبيل افضل شركة خدمات منزلية بالجبيل نظافة شاملة مع التعقيم والتلميع وابادة الحشرات شركة تنظيف بالجبيل شركة المثالية هي افضل شركة نظافة بالجبيل والمنطقة الشرقية تقدم لعملائها افضل جودة وارخص الاسعار بالاضافة الي تقديم الخدمات من خلال عمالة مدربة وذات خبرة كبيرة بمجالات التنظيف ومكافحة الحشرات , فلا تتردد في الاتصال بشركة تنظيف بالجبيل للحصول علي كل ما هو مميز ولضمان الحصول علي منزل امن نظيف راقي خالي من المواد الضارة والميكروبات

    شركة تنظيف منازل بالجبيل
    شركة تنظيف بالجبيل

Iklan

sila klik ~ Jus Hebat Untuk Lelaki dan Wanita

sila klik ~ Bisnes Tanpa Modal Walau Sesen Pun - Komisyen 100 - 200 peratus

sila klik ~ RM 1.00 setiap pendaftaran

Komen sajer ler...